DENİZLİ / PAMUKKALE - Osman Aydınlı İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri tarafından Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ''Atasözleri ve Deyimler Sergisi'' düzenlenmiştir.

Sergide emeği geçen için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

OSMAN AYDINLI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşımızı ezbere okuma yarışmaları ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirilmişlerdir.

Şbt

Türkiye Azerbaycan ve Romanya ortaklı e twinning " Learning by Playing &Happy Playing " ( Oyunla Öğrenme&Mutlu Öğrenme "projesine başlamış bulunmaktayız, çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek.

We have started the e-twinning "Learning by Playing & Happy Playing" project in partnership with Turkey, Azerbaijan and Romania, children will both have fun and learn.

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Şaban İlker KARAKAŞLAR Uluslar arası E Twinning projesi ortağı olarak ,öğrencilerimizin farklı bir deneyim yaşamasına vesile olacak. Kıymetli öğretmenimize teşekkür eder başarılar dileriz.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OSMAN AYDINLI İLKOKULU ve ANAOKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

• Szölük Tasarımı Yarışması
  • Kültürel Mirasımız Sergisi (İlkokul ve Anokuluna ait ayrı sergiler düzenlenmiştir.)
  • Anaokulumumuzda Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği
  • Kültür Mirasımız Halk Oyunlarımız