DENİZLİ / PAMUKKALE - Osman Aydınlı İlkokulu

OSMAN AYDINLI İLKOKULU

Okulumuzun yapımına 28.06.2013 tarihinde yapılan sözleşme ile 09.07.2013 tarihinde başlanmış olup, okulumuz  2014-2015 Eğitim- Öğretim yılında açılmıştır. Okulumuz Hacı İbrahim Cin Ortaokulu'nun ilkokul kısmının devamı olarak Kayıhan İlkokulu ismi ile devam etmiş, hayırsever iş adamı Osman AYDINLI'nın isim hakkını alması ve 25.07.2014 valilik oluruyla Osman Aydınlı İlkokulu olarak değişmiştir.

Okul binamız 36 derslikli olup;

Bodrum katta ; doğalgaz odası, su deposu, enerji odası, sığınak, yangın su deposu, kız-erkek öğrenci giyinme odaları, bay-bayan mescit, müzik odası bulunmaktadır.Zemin katta ; teknik oda, kantin, anasınıfları ve anasınıfı yemekhanesi, Atatürk Köşesi, Hayırsever Köşesi, 3 tane sınıf bulunmaktadır.

Birinci katta ; müdür odası, müdür yardımcıları odası, rehberlik servisleri, okul-aile birliği odası, hizmetli odası, 8 tane sınıf bulunmaktadır.İkinci katta ; öğretmenler odası, kütüphane, bilgisayar sınıfı, 8 tane sınıf bulunmaktadır.Üçüncü katta ; laboratuvar, 12 tane sınıf bulunmaktadır.Dördüncü katta; konferans salonu, yemekhane bulunmaktadır.

Bodrum kat dahil 5 katta engelli tuvaleti vardır. Zemin kattan itibaren her katta iki tane yangın çıkış kapısı olup, beş katta da malzeme odaları mevcuttur.

Okula tek kapıdan girilmekte, okul bahçesi  ihata duvarıyla çevrilmiştir. Okula girişte engelli rampası bulunmaktadır.  Okul bahçesinde basketbol potaları bulunmaktadır. Tören alanı ve oyun bahçesi betondur. Okul bahçesi Pamukkale Belediyesi tarafından küçük çaplı ağaçlandırılmış olup, hayır server iş adamımızla görüşerek Pamukkale Belediyesi tarafından proje çizdirilerek geniş çaplı bir bahçe düzenlemesi yapılması düşünülmektedir.

Yayın: 09.11.2016 - Güncelleme: 06.12.2023 13:00 - Görüntülenme: 1030